Kızılcık kayıp Yusuf'u unutmadı!

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık 2 yıl önce Trabzon’un Of ilçesinde evinin önünden kaybolan küçük Yusuf’un ailesini ziyaret etti.Yusuf Kazdal’ın annesi Esma ve babası Tahir Kazdal’ın acılarını paylaşan Bayan Kızılcık, Yusuf’un bulunm

Kızılcık kayıp Yusuf'u unutmadı!

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık 2 yıl önce Trabzon’un Of ilçesinde evinin önünden kaybolan küçük Yusuf’un ailesini ziyaret etti.

Yusuf Kazdal’ın annesi Esma ve babası Tahir Kazdal’ın acılarını paylaşan Bayan Kızılcık, Yusuf’un bulunması için devlet olarak ellerinden geleni yapmakta olduklarını söyledi. Yusuf’tan 2 senedir haber alamayan ailesinin durumunu bir anne olarak çok iyi anladığını ifade eden Bayan Kızılcık, “Kayıp çocuklar olayı benimde yakından takip ettiğim bir konu. Çok üzülüyorum, nasıl olur bu çocuklar kaybolur diye. Küçük Yusuf’un bir an önce bulunarak ailesine teslim edilmesini temenni ediyorum” dedi.

Tek dileklerinin ölü yada diri olarak çocuklarına bir an önce kavuşmak olduğunu ifade eden Anne Esma ve baba Tahir Kazdal, bayan Kızılcık’ın evlerine gelerek kendilerinin acısını paylaşmasından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Devlet olarak her zaman acılı ailelerin yanlarında olduklarını ifade eden Bayan Kızılcık yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi almaları için istekleri üzerine acılı anne ve babayı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Emniyet Müdürü Feridun Boz ile görüşmesini sağlayacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler