Kızılcık hırsızlara ateş püskürdü

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, kentte son günlerde artan hırsızlık olaylarını önlemek için ciddi polisiye tedbirler alacaklarını belirterek, ''Hırsızlar alanın boş olmadığını görecek'' dedi.Kızılcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon'da yıllık olar

Kızılcık hırsızlara ateş püskürdü

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, kentte son günlerde artan hırsızlık olaylarını önlemek için ciddi polisiye tedbirler alacaklarını belirterek, ''Hırsızlar alanın boş olmadığını görecek'' dedi.

Kızılcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon'da yıllık olarak hırsızlık olaylarında bir azalma olmasına rağmen, son günlerde özellikle Araklı ilçesi başta olmak üzere kentteki hırsızlık olaylarında artış olduğunu ifade etti.

Hırsızlık olaylarının dikkatini çektiğini anlatan Kızılcık, ''Trabzon'da son günlerde artan hırsızlık olaylarını önlemek için ciddi tedbirler alacağız. Hırsızlıklar özellikle Araklı ilçesinde arttı. Bu ilçemize 10-15 çevik kuvvet polisi göndereceğim.

Ayrıca kameralı özelliği olan 2 polis aracını da Araklı'ya göndereceğim. Araklı ilçesi başta olmak üzere hırsızlığın yoğun olduğu alanlarda polisler 24 saat görev yapacak'' dedi.

Kızılcık, suçların olmadan önlenmesi gerektiğine dikkati çekerek, ''Hırsızlıklar da olmadan önlenmeli. Alacağımız tedbirler sayesinde hırsızlar rahat gezemeyecek. Hırsızlar alanın boş olmadığını görecek'' dedi.

Kent merkezinde de benzer suçları önlemek için tedbirler aldıklarını belirten Kızılcık, bu çerçevede MOBESE kameralarının da sayısını artırılacağını kaydetti.

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel