Kızılcık Canalioğlu ile görüştü!

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Vali Kızılcık, birlikte Trabzon’un gelişmesi için yaptıkları çalışmalar nedeniyle Milletvekili Canali

Kızılcık Canalioğlu ile görüştü!

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

 

Vali Kızılcık, birlikte Trabzon’un gelişmesi için yaptıkları çalışmalar nedeniyle Milletvekili Canalioğlu’na teşekkür etti.

 

Vali Kızılcık, Trabzon’un çok önemli bir şehir olduğunu kaydederek, “Trabzon’umuz tarihten gelen önemli bir misyona sahip. Kentimizin bu misyonu devam ettirebilmesi için bizlerde Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte önemli çalışmalar yapmaktayız.  Sayın Milletvekilimize de ilimiz için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Vali Kızılcık’a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Milletvekili Canalioğlu ise, “Trabzon’umuza yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Trabzon’umuz için yaptığınız çalışmalarda yanınızdayız. Bizler ana muhalefet partisinin temsilcileri olarak ülkemizin ve bölgemizin gelişmesine katkı da bulunacak çalışmalara destek olamaya her zaman hazırız” ifadelerine yer verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel