Kızılcık 2 otel müjdesi birden verdi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık dün RadyoHaber61’de “Çapraz Ateş” programına katılarak Hande Alemdar ve Batuhan Hazar Çavdar’a doludizgin açıklamalarda bulundu. Trabzon Valisi Kızılcık Trabzon’a yapılması planlanan 5 yıldızlı otel projesi hakkında da ön

Kızılcık 2 otel müjdesi birden verdi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık dün RadyoHaber61’de “Çapraz Ateş” programına katılarak Hande Alemdar ve Batuhan Hazar Çavdar’a doludizgin açıklamalarda bulundu.

Trabzon Valisi Kızılcık Trabzon’a yapılması planlanan 5 yıldızlı otel projesi hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. İl Özel İdaresine ait 2 sosyal tesisin bulunduğunu ve bu yerlerin otel için uygun olduğunu belirten Kızılcık, “İl Özel İdaresine deniz kenarında ait iki adet sosyal tesis var. Geçtiğimiz yıl bu tesislerden birini otel yapılmak üzere bir firmaya tahsis etmiştik. Kendisi de Hilton ile anlaşarak, Hilton adı altında bir otel inşa edip işletmesini yapacaktı ama firmanın kendi iç problemleri ile bu inşaatı gerçekleştiremeyeceğini ve hizmete geçemeyeceğini bizlere yazılı olarak bildirdi. Biz de kendisinin sözleşmesini iptal ettik” şeklinde konuştu.

BAŞBAKAN 5 YILDIZLI OTEL İSTEDİ

Vali Kızılcık Başbakan’ın Trabzon’daki iş adamlarından otel istediğini ifade eden Kızılcık, “Sayın Başbakanımızın bir ay önceki gezisi sırasında iş adamlarımıza Doğu Karadeniz’e 5 yıldızlı bir otel yapmalarını talep etti. Bunun etkisiyle Trabzon’da birkaç firmanın müracaat etmesiyle biz ilgili tekrar ihaleye çıkararak, Ocak ayının 25’inde bu ihaleyi gerçekleştirdik. 4 adet firma katıldı. Onların şuanda teknik şartnamelerinin incelemesi devam ediyor. Hangisi daha uygunsa o firmaya tahsis ederek, kısa zamanda burada 5 yıldızlı bir otelin inşasını ve hizmetini gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

2. OTEL MÜJDESİ

Vali Kızılcık 2. Bir otel projesinin de müjdesini vererek, “Bununla da kalmayıp diğer müracaatlar da olduğu için il Özel İdaresine ait 2 nolu sosyal tesisi de tekrar 2. Bir beş yıldızlı otel yapmak üzere ihaleye çıkarabiliriz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Umarım Trabzon’a en iyi hizmeti verebilecek firma kazanır. Trabzon’un turizmine de katkı sağlar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler