Kızılay'dan Gümüşhane'ye yurt

Türk Kızılayı İl Özel İdaresi tarafından kendilerine Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Çarşısında tahsis edilen binanın yıkım çalışmalarına başlandı.Bir hafta sürmesi beklenen yıkım çalışmalarının ardından 6 katlı 60 kişilik orta öğretim kız öğrenci yurdu inşaatı

Kızılay'dan Gümüşhane'ye yurt

Türk Kızılayı İl Özel İdaresi tarafından kendilerine Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Çarşısında tahsis edilen binanın yıkım çalışmalarına başlandı.

Bir hafta sürmesi beklenen yıkım çalışmalarının ardından 6 katlı 60 kişilik orta öğretim kız öğrenci yurdu inşaatı başlatılacak.
 

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kızılay Gümüşhane Şube Başkanı Cevat Aygün, şube olarak başlattıkları çalışmaları Kızılay Genel Merkezi ve Gümüşhane Valiliğinin katkıları ile en kısa zamanda tamamlamayı planladıklarını söyledi.


Binanın 6 katlı olacağını ve bünyesinde Kızılay Kan Merkezini de barındıracağını dile getiren Aygün, soğuk hava deposu olarak kullanılan Kızılay’a tahsisi noktasında ki katkılarından dolayı Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda’ya ve tahsisi gerçekleştiren İl Genel Meclisine teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel