Kızılay Trabzon Şubesinden Ttso'ya Ziyaret

Türk Kızılayı Trabzon Şubesi Gençlik Kolları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti.Türk Kızılayı Trabzon Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Semiha Karaosmanoğlu ve üyeleri, Hacısalihoğlu'na derneğin

Kızılay Trabzon Şubesinden Ttso'ya Ziyaret

Türk Kızılayı Trabzon Şubesi Gençlik Kolları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti.

Türk Kızılayı Trabzon Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Semiha Karaosmanoğlu ve üyeleri, Hacısalihoğlu'na derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Tamamen gönüllülük esasına göre çalıştıklarını belirten Karaosmanoğlu, "Biz Trabzon Kızılay'ın gönüllülük esasına göre çalışan gençleriyiz. Başta bölgemiz olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde yardım çağrısı yapılan her noktaya giderek çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında başka etkinliklerde de görev alıyoruz" dedi.

Hacısalihoğlu ise Kızılay'ın afetlerden yardım çalışmalarına, kan bağışlarına kadar çok geniş bir alanda önemli hizmetler yaptığını söyledi. Bütün bu çalışmaların gönüllülük esasına göre yürütüldüğünü kaydeden Hacısalihoğlu, dernek üyelerine yaptıkları çalışmalarda başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler