Kız arkadaşına bakan genci bıçakladı!

Samsun'da bir kişi düğünde kız arkadaşına baktığı gerekçesiyle tartıştığı şahsı sırtından ve bacağından bıçaklayınca tutuklandı.Olay, Tekkeköy ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, düğünde kız arkadaşına bıktığı için tartıştı

Kız arkadaşına bakan genci bıçakladı!

Samsun'da bir kişi düğünde kız arkadaşına baktığı gerekçesiyle tartıştığı şahsı sırtından ve bacağından bıçaklayınca tutuklandı.

Olay, Tekkeköy ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, düğünde kız arkadaşına bıktığı için tartıştığı 30 yaşındaki İ.A.'yı bıçakla sırtından ve bacağından yaraladığı iddia edilen A.D.(26), polis tarafından gözaltına alındı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İ.A., tedavi altına alındı.

Polisteki sorgusu tamamlanan A.D., bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler