Kitap fuarı cıvıl cıvıl

 Trabzon Belediyesi'nin düzenlediği, Trabzon Valiliği, Karadeniz Teknik Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akoluk Basın Yayın Tanıtım'ın destek verdiği Karadeniz’in en büyük kitap fuarına vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.“Trabzon’da Kitap Z

Kitap fuarı cıvıl cıvıl

 Trabzon Belediyesi'nin düzenlediği, Trabzon Valiliği, Karadeniz Teknik Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akoluk Basın Yayın Tanıtım'ın destek verdiği Karadeniz’in en büyük kitap fuarına vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.
“Trabzon’da Kitap Zamanı” parolasıyla düzenlenen fuarda vatandaşlar sevdikleri yazarların kitaplarını uygun fiyata alabilmenin mutluluğunu yaşıyor.
Her günü dolu dolu geçen fuarın 3. gününde de bir çok yazar okuyucusu ile buluştu. Aile içi iletişim alanında uzman Eğitimci-Yazar Sema Maraşlı'nın söyleşi ve imza günü ile okuyucusuyla buluştuğu fuarın üçüncü gününde Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Necmettin Alkan, Araştırmacı-Yazar Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Sinan Yağmur, Eyüp Beyhan ve Neslihan Beyhan söyleşileri ve imza günü ile okuyucularıyla buluştu.
24 Şubata kadar Trabzonlu kitap severlere hizmet etmeye devam edecek olan fuar da 19 Şubat Salı günü Emine Işınsu ve Sadık Yalsızuçanlar okuyucusuyla buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel