Kitap bağışı kampanyasına dev kumbara

Rönesans Eğitim Vakfı’nın, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiği kitap bağışı kampanyası ziyaretçilerin yoğun ilgisini görüyor.  Evlerinden getirdikleri kitapları kumbaraya atan ziyaretçiler, eğitime katkı sunmanın

Kitap bağışı kampanyasına dev kumbara
Rönesans Eğitim Vakfı’nın, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiği kitap bağışı kampanyası ziyaretçilerin yoğun ilgisini görüyor. 
 
Evlerinden getirdikleri kitapları kumbaraya atan ziyaretçiler, eğitime katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyorlar.
 
Samsun Piazza AVM’nin ortak kullanım alanlarına yerleştirilen ve üzerinde "Her kitap yeni bir dünya, kitaplarınızı bağışlayın dünyalar onların olsun" sloganının yer aldığı kitap kumbarasına yapılan bağışlar Türkiye’nin aydınlık geleceğine ışık tutuyor.
Kumbarada toplanan kitaplar, ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ediliyor. Güncelliğini yitiren kitapların ise geri dönüşüme kazandırılıyor. Mal varlığı, Rönesans Holding ortakları (Ilıcak Ailesi) tarafından yapılan nakit bağışla 12 Mart 2009 yılında Ankara’da kurulan Rönesans Eğitim Vakfı, çağdaş ve gelişen Türkiye için sosyal sorumluluk bilinci ile yurt içi ve yurt dışında eğitim, sağlık, kültürel ve bilimsel alanlarda katkı sağlamayı sürdürüyor. Vakıf, bunun yanı sıra Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş’nin alışveriş merkezi kurduğu tüm kentlerde başta eğitim olmak üzere birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyor.
Samsun Piazza AVM’de, bir yandan ihtiyaç sahibi çocuklar için kitap bağışı toplanırken, diğer yandan “Anne-Baba Destek Programları” ile de uzman konuşmacılar ailelerle buluşturularak, geleceğin nesillerin sağlıklı yetişmesine de katkı sunuluyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel