Kırmızı ışıkta geçene ceza kesildi!

Kırmızı ışıkta geçenlere ceza, yeşili bekleyenlere çiçek verildi.09-15 Mayıs tarihleri Karayolu Trafik Güvenliği Haftası kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve KTÜ F

Kırmızı ışıkta geçene ceza kesildi!

Kırmızı ışıkta geçenlere ceza, yeşili bekleyenlere çiçek verildi.

09-15 Mayıs tarihleri Karayolu Trafik Güvenliği Haftası kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet uygulamaları dersi kapsamında yapılan faaliyette Yavuz Selim Bulvarı’nda yayalara yönelik kırmızı ışık uygulaması yapıldı.

Bu uygulama kapsamında temsili şaka yapılarak kurallara uyan yayalara çiçek kurallara uymayan yayalara ise şaka mahiyetinde ceza makbuzu kesilerek yayalar bilinçlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler