Kırmızı ışıkta duran arabaya çarptı...

HABER61.NET-HABER SERVİSİTrabzon'un Ortahisar İlçesine bağlı Erdoğdu mahallesini, Atapark mevkine bağlayan kavşakta bir kaza meyda geldi. Bugün 10.30 sularında meydana gelen kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Edinilen bilgiye göre Rize'ye gitmek üzere yo

Kırmızı ışıkta duran arabaya çarptı...

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Trabzon'un Ortahisar İlçesine bağlı Erdoğdu mahallesini, Atapark mevkine bağlayan kavşakta bir kaza meyda geldi. Bugün 10.30 sularında meydana gelen kazada ölen ya da yaralanan olmadı. 

Edinilen bilgiye göre Rize'ye gitmek üzere yola çıkan 53 AH 209 plaka araç sahibi ve ailesinin bulunduğu aracın freni boşalması sonucunda kaza meydana geldi. 61 VP 291 plaka araç sahibi Atilla Kutlu, olay yerinde ki kavşakta bulunan trafik ışıklarının kırmızı yanması nedeniyle beklemedeydi. Yeşil ışığın yanmasını bekleyen Atilla Kutlu'nun kullandığı araca arkadan gelen 53 plakalı aracın sahibi Halil Kolay, çarptı. Halil Kolay'ın kontrolünden çıkmasıyla meyda gelen kazada korku dolu anlar yaşandı. Özellikle Kolay'ın eşi ve çocuğunun hayli bir korktuğu gözlemlendi.

1 OLAY 2 POLİS EKİBİ...

img_3856.jpg

Öte yandan olay yerine 1 saat için iki ayrı trafik polisinin gelmesi de dikkatlarden kaçmadı. Olay yerine ilk gelen polis ekipleri gereken işlemleri yaparken ikinci gelen ekipte işlemlerin yapıldığını duyduğu halde ehliyet ve ruhsat kontrolü yapmadan olay yerinden ayrılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler