Kimliği yeni yüzüyle belirlenecek

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 4 yıl önce bir arsada bulunan kafatası ve iskelet parçaları birleştirildi.Adli Tıp Kurumu tarafından kafatası üzerine yerleştirilen doku kalınlıkları yardımıyla ’Yüzlendirme’ işlemi yapıldı. 35- 50 yaşları

Kimliği yeni yüzüyle belirlenecek

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 4 yıl önce bir arsada bulunan kafatası ve iskelet parçaları birleştirildi.Adli Tıp Kurumu tarafından kafatası üzerine yerleştirilen doku kalınlıkları yardımıyla ’Yüzlendirme’ işlemi yapıldı. 35- 50 yaşları arasında olduğu tahmin edilen kadının kimliği ve yakınları araştırılıyor.

 

Merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi İkidere mevkiinde 10 Temmuz 2008 tarihinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bulunan kafatası ve kemik parçaları kimliği belirlenmek ve incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cesedin kimliğinin tespit edilebilmesi için kafatası üzerine yerleştirilen doku kalınlıkları yardımıyla ’Yüzlendirme’ tekniği ile mumyalama işlemi yapıldı.

 

Yapılan mumyalama işleminden sonra sonra çekilen ’Yüzlendirme’ fotoğrafları sayesinde bu kadının yakınlarına ulaşılması için belirtildi. Jandarma, kayıp olan ve bu eşgale uyan kadını tanıyanların, ’156 Jandarma İmdat’ telefonuna ihbarda bulunmalarını istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel