Kıbrıs Trabzon'a çok yakın!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif'in, Trabzon'dan KKTC'ye direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlaması sebebiyle düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a geleceği bildirildi.Trabzon Ticaret ve Sanayi

Kıbrıs Trabzon'a çok yakın!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif'in, Trabzon'dan KKTC'ye direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlaması sebebiyle düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a geleceği bildirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, KKTC'nin en büyük turizm acentesi olduğu belirtilen Akgünler Turizm'in, Trabzon Havalimanı’ndan BoraJet ile karşılıklı ve direk uçuşlara başlayacağı belirtilerek, Trabzon için önemli bir adım olan ve turizm açısından ciddi katkılar sağlayacak organizasyonun tanıtım etkinliğinin yarın Trabzon'da yapılacağı kaydedildi.

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif'in etkinliğe katılmak için Trabzon'a geleceği belirtilen açıklamada, Kaşif ile Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün de katılacağı tanıtımda direkt uçuşlar, tatil paketleri ve kültür turları hakkında detayların paylaşılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler