KGKF'den Başbakan'a destek

Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu üyeleri bugün Trabzon Atatürk Alanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde bir basın açıklaması yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a son dönemde yaşanan olayların ardından desteklerini açıkladılar. Karadeniz Gençlik Kulüpler

KGKF'den Başbakan'a destek
Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu üyeleri bugün Trabzon Atatürk Alanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde bir basın açıklaması yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a son dönemde yaşanan olayların ardından desteklerini açıkladılar.
 
Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Usta, yaptığı açıklamada Türkiye'nin bir ivme yakaladığı zaman birilerinin dış güçlerin yardımıyla kirli senaryolarını sahnelemeye başladığını hatırlattı. Usta, "Bu halk size güveniyor. Bu güveni boşa çıkarmayın. Ülkemizin kazandığı her başarı sizindir. İnanıyoruz ki sizler var oldukça bu ülke yolunu şaşıranların halayperestlerin oyun alanı olmayacaktır. Sizler insan hak ve hürriyetlerine saygılı doğayı seven, bir ağaç dikenin kölesi olabilen, onurlu bir soydan geliyorsunuz. Sizleri mutlu ve umutlu görünce, ninelerimizin, dedelerimizin de yüzü gülüyor. İnanın siz tarihin derinliklerinde günümüze hep saygı ve sevgi çerçevesinde gelen yakmadan yıkmadan gelen bir milletin torunlarısınız. Bu böyle devam edecektir. Böyle davranmayanların hep karşısında olacağız" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel