Keskinsoy Vali'ye veda etti!

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’na Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanı olarak atanan Necmi Keskinsoy’u makamında kabul etti. Vali Kızılcık, Necmi Keskinsoy’a Trabzon’da Vergi Dairesi Başkanı olarak yaptığı

Keskinsoy Vali'ye veda etti!

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’na Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanı olarak atanan Necmi Keskinsoy’u makamında kabul etti.

 

Vali Kızılcık, Necmi Keskinsoy’a Trabzon’da Vergi Dairesi Başkanı olarak yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Keskinsoy’un başarısının Ankara’da da devam edeceğine inandığını ifade eden Vali Kızılcık, “Görev yaptığınız 5,5 yıllık süre zarfında Trabzon’da önemli çalışmalar gerçekleştirdiniz. Artık Ankara’daki görevinizde size başarılar dilerim. Orada da başarılı olacağınıza inancım tamdır” dedi.

 

Trabzon’dan ayrılırken gözünün arkada kalmayacağını ifade eden Keskinsoy ise “Arkamızda çok iyi bir ekip bıraktık. Bu yüzden gözüm arkada kalmayacak” diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, Keskinsoy’a Trabzon’a verdiği hizmetlerden ötürü plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler