Kendini neden yakmak istedi!

Haber61.Net - Özal Haberi - Trabzon'da bir süre önce kendisini yakmak için TEİAŞ'ın çatısına çıkan Ali Meral, Haber61'e konuştu. Meral, Kendisini neden yakmak istediğini de anlattı. Meral, " Yerimizi TEİAŞ'a peşkeş çektiler. Geldiler yerimize direkleri di

Kendini neden yakmak istedi!

Haber61.Net - Özal Haberi - Trabzon'da bir süre önce kendisini yakmak için TEİAŞ'ın çatısına çıkan Ali Meral, Haber61'e konuştu. Meral, Kendisini neden yakmak istediğini de anlattı. Meral, " Yerimizi TEİAŞ'a peşkeş çektiler. Geldiler yerimize direkleri dikerek istila ettiler. TEİAŞ, bizle hiç anlaşma yapmadı ve sözleşme yapmadan yerimizi kamulaştırdılar. Evimin üzerine kat atacağım bana diyorlar ki hayır atamazsın. Bende diyorum ki o zaman gelin evimi yıkın diyorum beni zor durumda bırakıyorlar. Oradaki herkes güzel güzel parasını aldılar beni mağdur ettiler."dedi.

7 YILDIR MAHKEMEM DEVAM EDİYOR

Meral, " Evime para vermeleri gerekli istimlak etmek için; istimlak ettik diyorlar bu nedenle evine kat atamazsın diyorlar size soruyorum şimdi evime kat atarsam gelip yıkıyorlar evimi atmazsam sorun yok diyorlar. Nedenini sorduğumda ise bana verdikleri cevap evinin üzerinden elektrik telleri geçiyor diyorlar. Ben bunları mahkemeye de verdim. İlk mahkemeden birşey çıkmadı. 7 yıldan beri hukuk mücadelesi veriyorum. 2007'den beri davam devam ediyor."ifadelerini kullandı.

KAT ATACAĞIM DEYİNCE YIKARIZ DİYORLAR

Evimi gelin yıkın diyorum kimse gelerek yıkmadığını ifade eden Meral, " Bana diyorlar ki "senin yerine biz para verdik." İyi o zaman diyorum gelin yıkın evimi para verdiyseniz o zaman susuyorlar. Burada benim can güvenliğim tehlikede o zaman çıkarın beni diyorum sesleri çıkmıyor. Ben beş çocuk babasıyım kat atmak istiyorum o zaman yıkmak istemiyorlar."şeklinde konuştu.

MÜDÜR'DE YÜZÜME TELEFONU KAPATTI

TEİAŞ'ın çatısına çıkmadan önce yetkililerle görüşmek istediğini ifade eden Meral, " Gittim oradaki insanlar ile görüşmek istedim onlarda bana öyle davrandılar ki beni dövmek istediler. Müdürleri ile görüştüm oda benim yüzüme kapattı. Eğer ben sizi rahatsız ediyorum o zaman onlar beni mahkemeye verin diyorum. Yoksa burada başka birilerimi para yemiş size soruyorum. Burada ödenen paraları avukatlar mı yedi. Biz burada mağduruz. Bana dedikleri sadece mahkemeye verin diyorlar. Onda da başka bir şey çıkmıyor."dedi.

Meral, " Ben onlara diyorum ki beni aydınladın neden aydınlatmıyorsunuz. Elektrik teli ile evimde 8 metre var ve benim o kablodan 8 metre uzak kalmam gerek ama kalamam evim orada başkada yerim yok. Onlarda yetkili çağırıyor sonra telle evim arasında 20 metre var diyor. beni mağduriyetimi giderin."ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel