Kendi işini kendi gördü

Artvin'in Yusufeli ilçesinde bir köylü, kendi köprüsünü kendi yaptı. İlçeye bağlı Yüncüler köyünde oturan Mehmet Demir adlı vatandaş, 5 bin TL harcayarak evinin geçiş güzergahı üzerinde bulunan yola asma köprü yaptırdı. Köprüye bir de geçiş kapısı yapan M

Kendi işini kendi gördü

Artvin'in Yusufeli ilçesinde bir köylü, kendi köprüsünü kendi yaptı. İlçeye bağlı Yüncüler köyünde oturan Mehmet Demir adlı vatandaş, 5 bin TL harcayarak evinin geçiş güzergahı üzerinde bulunan yola asma köprü yaptırdı. Köprüye bir de geçiş kapısı yapan Mehmet Demir, köprünün projesini de kendi yaptığını belirterek, köprü yapılması konusunda devletten herhangi bir talebi olmadığını belirtti.

Dere üzerine inşa ettiği köprüden dört hanenin yararlandığını belirten Mehmet Demir, "Buradan geliş gidişlerde özellikle çocuklar sıkıntı yaşıyordu. Projesini kendim çizerek yaklaşık 5 bin TL harcayıp asma köprüyü yaptım. Şimdi rahatlıkla karşıya geçip geliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel