Kendi başlattığı eyleme gitmedi!

Ünye'de 6 yıl önce yapımına başlanan ancak bir türlü tamamlanamayan Ünye Devlet Hastanesi, hala belirsizliğini koruyor. Bu belirsizliğe dur demek isteyen ve sosyal paylaşım sitesinden açtığı adresle Ünyelileri örgütlemeye çalışan Erdem B.(27), kendi başla

Kendi başlattığı eyleme gitmedi!

Ünye'de 6 yıl önce yapımına başlanan ancak bir türlü tamamlanamayan Ünye Devlet Hastanesi, hala belirsizliğini koruyor. Bu belirsizliğe dur demek isteyen ve sosyal paylaşım sitesinden açtığı adresle Ünyelileri örgütlemeye çalışan Erdem B.(27), kendi başlatmış olduğu eyleme gitmeyince hastane önünde kuru kalabalık oluştu.

Ünye'de yapımına 6 yıl önce başlanan ve hala hizmete girmeyen Ünye Devlet Hastanesi, vatandaşın tepkisine yol açıyor. Bölük pörçük olan tepkileri birleştirmek için sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan oğlu Eymen B. adıyla hesap açan ve 13-14-16-18 Temmuz tarihlerinde paylaşımlarda bulunan Erdem B.(27), kendi başlattığı eyleme gitmeyince, bitme aşamasında olan Ünye Devlet Hastanesi önünde kuru kalabalık oluştu.

Hastane önünde toplanan yaklaşık 10 kişilik grup ise örgütlemeyi yapan kişinin olmayışına aldırış etmeyerek tepkisini dile getirdi. Derdini dile getiren ve az kişi olmalarına da serzenişte bulunan esnaf Hüseyin Haşlama, "Her şeyi bitmiş bir hastanenin bütün tıbbi malzemeleri depoda depolanmış durumda. Bizim bir hastamız olduğu zaman ya Samsun'a, ya da Ordu'ya gidiyoruz. Neden biz Ünye'de hastalarımızı tedavi ettiremiyoruz. Bitmiş bir hastaneyi neden açamıyoruz. Biz yetkililere sorduk. Bize,'müteahhit kaçtı diyorlar.' Yeni bir ihaleye verilmesi için aradan 2 yıl geçmesi gerekiyormuş. Bitmiş bir hastaneyi biz neden 2 yıl bekleyelim. Buraya gelip sesimizi duyuralım dedik. Bir ses getirelim dedik. Ama görüyorum ki, burada 3-5 kişiyiz."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler