Kemalettin Göktaş’a cevap

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trabzon Şubesi üyeleri, Trabzon Gazeteciler Cemiyet'inde Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş'a cevap niteliğinde bir açıklama yaptı. ÇSYD adına açıklamayı yapan Evşen Gültepe, “Sayın Göktaş ve AK Parti Merkez İlçe Başka

Kemalettin Göktaş’a cevap
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trabzon Şubesi üyeleri, Trabzon Gazeteciler Cemiyet'inde Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş'a cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

ÇSYD adına açıklamayı yapan Evşen Gültepe, “Sayın Göktaş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, galiba Trabzon'da ÇSYD olduğunu bilmiyorlar. 1993'ten beri Trabzon'da ÇSYD olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tüzüğümüz gereği derneğimiz partiler üstü bir dernektir. Ancak dernek üyelerimiz arasında özgür iradesiyle yerel seçim çalışmalarına katılanlar bulunmaktadır. Bu durum dernek tüzüğüne aykırı bir usül oluşturmamaktadır. Sayın Milletvekili ve İlçe Başkanından, İstanbul'dan getirilen ÇSYD üyesi kadınların isimlerini kamuoyuna açıklamalarını istiyoruz” dedi.
Gültepe, ÇSYD Trabzon Şubesi olarak Volkan Canalioğlu için seçim çalışması yürüttüğü şeklindeki iddialarının da gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Derneğin böyle bir çalışması yoktur” dedi.


AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, AK Parti Tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, İstanbul'dan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyesi kadınların Trabzon'a gelerek kapı kapı dolaşıp, CHP'nin adayı Volkan Canalioğlu'na oy istediğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel