Kazım Koyuncu mezarı başında anıldı - 25 Haziran 2023

Kazım Koyuncu 18.inci ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından unutulmadı.

Kazım Koyuncu mezarı başında anıldı - 25 Haziran 2023

25 Haziran 2005 tarihinde genç yaşta kanser hastalığına yenik düşen Karadeniz müziğinin sevilen ismi Kazım Koyuncu ölümü yıldönümünde mezarı başında yapılan anma etkinliği ile unutulmadı.

Artvin/Hopa Sugören Köyünde bulunan anıt mezarı başında yapılan anmaya siyasetçiler ailesi belediye başkanları ve demokratik kitle örgütü temsilcileri katıldı.

kazim-koyuncu-mezari-basinda-anildi.jpeg

GÖNÜLLERİ KAZANDI

Kazım Koyuncu’nun sadece Karadeniz bölgesinde değil geniş halk kitleleri tarafından sevildiğini beğeni topladığını ve her anlamda toplumsal karşılık bulduğunu belirten Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, şair ceketli güzel insan bu dünyadan gönülleri kazanarak gitti onun yeri hepimiz için çok özeldir dedi.

TRABZONSPOR’U SEVDİRDİ

Artvin Hopalı Kazım Koyuncu’nun fanatik Trabzonsporlu olduğunu da hatırlatan Külekçi “Kısa ömrüne bir çok güzelliği sığdırdı. Müziği sevdirdi doğayı sevdirdi başı dik yaşamayı sevdirdi. Bir de Trabzonspor’u çok sevdirdi. Kazım Koyuncum hem Trabzonspor için besteler yaptı hem de bordo-mavi renklerle taraftarlar arasında sevgi bağı kurdu” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

kazim-koyuncu-mezari-basinda-anildi-001.jpeg

kazim-koyuncu-mezari-basinda-anildi-002.jpeg

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler