Kazandığı okula kayıt olamadı

Suat A. (20) yönetimindeki 41 UK 461 plakalı cip, ilçenin Askerlik Şubesi kavşağındaki yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Halime Öztürk'e (19) çarptı. Kazada ağır yaralanan Öztürk, kaldırıldığı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde hayat

Kazandığı okula kayıt olamadı

Suat A. (20) yönetimindeki 41 UK 461 plakalı cip, ilçenin Askerlik Şubesi kavşağındaki yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Halime Öztürk'e (19) çarptı. Kazada ağır yaralanan Öztürk, kaldırıldığı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Sürücü Suat A. kazanın ardından aracını bırakarak olay yerinden kaçarken daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu.

Kazada hayatını kaybeden Halime Öztürk için bugün ilçeye bağlı Aydın köyü Merkez Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazından önce Akçaabat Müftüsü Yakup Baki, trafik kazaları konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu. Halime Öztürk'ün annesi Ayşe ve babası Alaattin Öztürk tarafından iki yaşındayken teyzesi Şengül Şentürk'e evlatlık olarak verildiği öğrenildi.

Babası Alaattin Öztürk ile evlatlık verildiği Halil Şentürk, kızlarının tabutu başında gözyaşı dökmesi herkesi duygulandırdı. Cenaze namazı sonrası Halime Öztürk, Likoslu Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan Akçaabat Lisesi'nden mezun olan Halime Öztürk'ün bu yıl LYS Sınavı'na girdiği ve Kocaeli Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandığı öğrenildi. Öztürk'ün dün akşam yeni okulu için alışveriş yaptığı ve alışverişten dönüşte yaya geçidinden geçerken kazaya kurban gittiği belirtildi. Halime Öztürk'ün bugün saat 17.00'de otobüsle Kocaeli'ne gitmek için bilet aldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel