Kaza kurbanı Trabzon'a defnedildi

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bir yolcu otobüsünün üst geçit direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada ölen kadının cenazesi, memleketi Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde toprağa verildi. Meryem Taşkın (59) için Şalpazarı ilçesinin Simenli köyü Camisinde d

Kaza kurbanı Trabzon'a defnedildi

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bir yolcu otobüsünün üst geçit direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada ölen kadının cenazesi, memleketi Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde toprağa verildi.

Meryem Taşkın (59) için Şalpazarı ilçesinin Simenli köyü Camisinde düzenlenen cenaze törenine, Taşkın'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Taşkın'ın cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı köydeki aile mezarlığında defnedildi.

Samsun'da Ordu yönüne giden Mustafa Hasanoğlu yönetimindeki 54 ZE 666 plakalı yolcu otobüsü, Selyeri yöresinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu üst geçit direğine çarpmıştı. Kazada, yolculardan Celal Yazıcı olay yerinde, Meryem Taşkın ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölmüştü, 23 kişi ise yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel