Kaynanasının üzüntüsünden öldü

Samsun'da kayınvalidesinin ölümüne dayanamayan gelin, 30 dakika sonra beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Kayınvalide ile gelin yan yana toprağa verildi.Samsun'un Kavak ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde yaşayan 6 çocuk, 10 torun sahibi Tesmiye Gürel

Kaynanasının üzüntüsünden öldü

Samsun'da kayınvalidesinin ölümüne dayanamayan gelin, 30 dakika sonra beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Kayınvalide ile gelin yan yana toprağa verildi.

Samsun'un Kavak ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde yaşayan 6 çocuk, 10 torun sahibi Tesmiye Gürel (84), önceki gün evinde rahatsızlanarak aniden öldü. Evin 40 yıllık gelini Fatma Gürel (58), kayınvalidesinin ölümü üzerine büyük üzüntü yaşayarak sinir krizi geçirdi. Aniden fenalaşan Fatma Gürel, eşi Ramazan Gürel tarafından hastaneye kaldırıldı. Fatma Gürel, Kavak Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Eşi ve annesini 30 dakika arayla kaybeden Ramazan Gürel, hayatının en büyük acısını yaşadı. Sevdiği iki insanı aynı anda kaybeden talihsiz adam, "Annem eşime, eşim de anneme çok düşkündü. Tam 40 yıl boyunca birbirlerine büyük bir sevgi ve saygıyla bağlı kaldılar. Annemin ani ölümü eşimi perişan etti. Şimdi her ikisinin de acısı yüreğimizi yakıyor" dedi. Gelin Fatma Gürel ile kayınvalidesi Tesmiye Gürel'in cenazeleri evlerinin önünde okunan duaların ardından Kavak İlçesi İdrisli köyüne götürüldü. Cenazeler, kılınan cenaze sonrasında yanyana toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel