Kaynanasına "Oğlun uyuşturucu kullanıyor" deyince

Trabzon’da yaşayan E.E (22) isimli genç kadın eve gelen eşinin cebini karıştırınca şaşa kaldı.Eşinin ceketi cebinde uyuşturucu madde bulan E.E haplar için eşine “ bu ilaçlar ne ilacı?” şeklinde soru sordu. Eşi EE'nin sorusuna N E  “ağrı kesici” şeklinde 

Kaynanasına "Oğlun uyuşturucu kullanıyor" deyince

Trabzon’da yaşayan E.E (22) isimli genç kadın eve gelen eşinin cebini karıştırınca şaşa kaldı.

Eşinin ceketi cebinde uyuşturucu madde bulan E.E haplar için eşine “ bu ilaçlar ne ilacı?” şeklinde soru sordu. Eşi EE'nin sorusuna N E  “ağrı kesici” şeklinde  cevap verdi.

Eşinin verdiği cevabtan tatmin olmayan genç kadın,hemen  kaynanasının yanına giderek “  eşimin cebinde ilaçlar buldum ve ne olduklarını sordum. O da bana  cevap olarak "Onlar ağrı kesici dedi., Ancak ben  ona inanamadım ” diyerek yardım istedi.  

Gelinini E E'yi dinleyen kaynana oğlunu yanına çağırdı ve "Sen uyuşturucumu kullanıyorsun diye sordu? Annesinin bu sorusu üzerine çılgına dönen N.E (26) soluğu eşinin çalıştığı işyerinde aldı.

Eşi  E.E’nin çalıştığı yere giden N.E, “ Sen neden Anneme neden böyle söyledin.”şeklinde bağırarak genç eşini tehdit etmeye başladı.

Eşinin tehdidinden korkan genç kadın polis ekiplerinden yardım istedi. Karakola giden E.E emniyet güçlerine hakkında koruma kararı çıkarılmasını istedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel