Kaymakam'dan anlamlı atak!

Özarslan, yaptığı açıklamada, Sürmene Kaymakamlığı tarafından 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında Sürmene'de ''Mükemmeliyet Sınıflar'' projesi adı altında bir çalışma başlattıklarını ifade etti. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasının, ilçenin her mahal

Kaymakam'dan anlamlı atak!

Özarslan, yaptığı açıklamada, Sürmene Kaymakamlığı tarafından 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında Sürmene'de ''Mükemmeliyet Sınıflar'' projesi adı altında bir çalışma başlattıklarını ifade etti.

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasının, ilçenin her mahallesine, köyüne eşit eğitim olanağı sunmak ile mümkün olduğunu vurgulayan Özarslan, şunları kaydetti:

''Hızla gelişen teknoloji çağını yaşadığımız dünyamızda artık yeterli bir eğitim için, kitap, öğretmen ve sınıftan başka, okulun bilgisayar, dil laboratuvarları, fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları, atölyeler gibi olanaklara sahip olması, bu olanakların öğrencilerimiz tarafından optimum şekilde kullanılması gerekmektedir.

Bu proje ile ilçemiz için çok önemli olan toplumun tüm kesimleri için eğitimde fırsat eşitliği oluşturabilecek ve her çocuğun eğitime erişim hakkını gerçekleştirebilecek. İlçe çapında bir çalışma yapılması temel bir ihtiyaçtır. Bu bağlamda, ilçemizdeki ilköğretim okullarının ihtiyaçlarının giderilmesi ve belirlenen aksaklıkları gidermek için çalışma başlatıldı.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler