Kaymakam sesten rahatsız olunca!

Sürmene’deki restoranda bir düğün yapıldı, Kaymakam talimatıyla diğerleri iptal edildi 19 çift, düğün için restorandan gün aldı. Sadece birdüğün yapıldı, Kaymakam Atlı lojmana gelen yüksek müzik sesiyle ilgili şikayetini iletti, belediye bastırdı, düğünle

Kaymakam sesten rahatsız olunca!
Sürmene’deki restoranda bir düğün yapıldı, Kaymakam talimatıyla diğerleri iptal edildi
 
19 çift, düğün için restorandan gün aldı. Sadece birdüğün yapıldı, Kaymakam Atlı lojmana gelen yüksek müzik sesiyle ilgili şikayetini iletti, belediye bastırdı, düğünler iptal edildi.
 
TEK DÜĞÜN OLDU
 
Sürmene’de, bir süre önce 2 katlı bir restoran açıldı. Çok amaçlı tesiste kahvaltı, yemek, her türlü organizasyonlar, mevlit ve düğün yapılacağı duyuruldu. 19 çift başvurdu, düğün için gün aldı. Salonda ilk düğün geçtiğimiz günlerde yapıldı. Gelin-damat ve yakınları, vur patlasın, çal oynasın eğlenirken, ertesi sabah tesisin sahibine Kaymakamı Şevket Atlı’dan uyarı geldi.
 
7 BİN LİRA İADE!
 
Düğün yapılan yere 30 metre uzaklıkta lojmanı bulunan Kaymakam Atlı, işletme sahibi Aydın Öztürk’le görüştü, müzik sesinin çok çıktığını belirtip izolasyon istedi. Belediyeden de aynı konuda uyarı gelince düğünler iptal edildi. Düğün için gün alan 18 çifte durumu bildirdi, kaparo olarak aldığı yaklaşık 7 bin lira iade edildi. Artık tesiste düğün yapılmıyor.
 
DAHA NE OLSUN
 
İşletmeci Öztürk, “Zaten buranın kuruluş amacı kahvaltı ve dinlenme tesisi. Düğün zor iş. En iyisi böyle oldu. Sadece kaparoları geri verirken zorlandım” derken, Kaymakam Atlı ise, “Sesten herkes rahatsız olur. Orasının ruhsatı düğün salonu değil zaten. Belediye, işletme sahibi ve halk istemiyor, daha ne olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel