Kaymakam Arslan’dan sosyal devlet vurgusu

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Protokol üyeleri tarafında her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerine devam ediliyor.Bu kapsamda Serince Mahallesini ziyaret eden ve yeni seçilen Muhtar Sultan Göktaş’a hayırlı olsun dileklerini ileten Kaym

Kaymakam Arslan’dan sosyal devlet vurgusu

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Protokol üyeleri tarafında her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerine devam ediliyor.

Bu kapsamda Serince Mahallesini ziyaret eden ve yeni seçilen Muhtar Sultan Göktaş’a hayırlı olsun dileklerini ileten Kaymakam Arslan “Cuma Buluşmaları” kapsamında Serince mahallemizde vatandaşlarımızla güzel bir gün geçirdik. Bu tür ziyaretler sonucunda hem Okullarımızın,Camilerimizin ve Kuran Kurslarımızın fiziki durumunu görme fırsatı buluyoruz hem de  Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfın’dan yardım alan ailelerimizi evlerinde ziyaret ederek son durumları hakkında bilgi sahibi oluyoruz” dedi.

Serince’ye yerleşen aileyi ziyaret eden ve sağlıksız bir ortamda yaşayan ailenin son durumunu yerinde görme fırsatı bulan Kaymakam Arslan: “Bu tür ziyaretler sonucunda böyle manzaralarla çok karşılaşıyoruz. Muhtarlarımızdan önemle ricam mahallelerinde yaşayan Yetim-Öksüz, Engelli ve özellikle çocukları eğitim çağında olan Yardıma Muhtaç ailelerden haberdar olsunlar.Onları kayıt altına alıp bizleri bilgilendirsinler. Bu tür vatandaşlarımıza ulaşıp onların sorunlarını çözmek sosyal devlet olmanın ve bu milletin, dinimizin bize yüklemiş olduğu en önemli sorumluluklardan biri olduğunu” söyledi.

Muhtarlığı ziyareti esnasında Sultan Göktaş tarafından Of Kabağı fidesi ve markalaştırma aşamasında olan Serince Böğürtleni fidesi armağan edilen Kaymakam Arslan: “Muhtarımızın yeni olmasına rağmen planlı ve programlı olması beni fazlasıyla memnun etti.   Mahalleyi tanıtım ve markalaştırma adına yapacağı her tür faaliyette kendisine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.Serince Mahallesine gerçekleştirilen ziyarete İlçe Müftüsü Recep Onat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Çakır eşlik etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler