Kayıp Rizeliden haber geldi

Libya’da ortaya çıkan rejim kavgasında mahsur kalan ve 3 gündür ailesinin haber alamadığı İkizdereli Turan Köseoğlu (24)bu sabah gemi ile Marmaris’e indi. Oğlunun yurda sağ gelmesine çok sevindiğini söyleyen babası Mehmet Köseoğlu, "Oğlum burada iş bulama

Kayıp Rizeliden haber geldi

Libya’da ortaya çıkan rejim kavgasında mahsur kalan ve 3 gündür ailesinin haber alamadığı İkizdereli Turan Köseoğlu (24)bu sabah gemi ile Marmaris’e indi.

 

Oğlunun yurda sağ gelmesine çok sevindiğini söyleyen babası Mehmet Köseoğlu, "Oğlum burada iş bulamadığı için Libya’ya gitmişti. Rizeli bir inşaat firmasıyla 18 Şubat günü Libya’ya gitti. Ama çalışmak nasip değilmiş. Sağ olarak geldi ya gerisi önemli değil. Ailece günlerdir uyuyamadık, çok zor saatler geçirdik. Telefonla bazen konuştuk; bazen arayamıyordu. Çok şükür bugün sabah erken saatte Marmaris’e geldiğini bize haber verdi. Sağlığı iyiymiş. Türkiye’ye gelmesinde başta yetkililerimiz olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Marmaris’ten otobüse binip İstanbul’da bir süre dinlendikten sonra Rize’ye gelecek." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel