Kaybolan köpeğini ilanla buldu

Ticaretle uğraşan 37 yaşındaki Ahmet Topal, 3 gün önce evinin önünde gezintiye çıkarttığı köpeğini kaybetti.İngiliz Setter türü dişi av köpeğinin bulunabilmesi için önce çevresini harekete geçiren Topal son çare olarak da yerel bir gazeteye kaybolan köpeğ

Kaybolan köpeğini ilanla buldu

Ticaretle uğraşan 37 yaşındaki Ahmet Topal, 3 gün önce evinin önünde gezintiye çıkarttığı köpeğini kaybetti.

İngiliz Setter türü dişi av köpeğinin bulunabilmesi için önce çevresini harekete geçiren Topal son çare olarak da yerel bir gazeteye kaybolan köpeği için fotoğraflı bir ilan verdi. Topal, bu sabah sevindirici haberi aldı ve köpeğine kavuştu. 5 yaşındaki köpeği Lisa'yı Boztepe Mahallesi'nde bulan bir kişi Ahmet Topal'a teslim etti.

Israrlara rağmen köpeğini bulan kişinin adını vermeyen ancak yaptığı iyilik nedeniyle ödüllendirdiğini anlatan Ahmet Topal, köpeğin kaybettiğinden bugüne kadar gözüne uyku girmediğini kaydetti. Köpeğini ararken iki kayıp köpek bularak sahiplerine teslim ettiğini anlatan Topal, "Lisa kaybolduktan sonra 2,5 yaşındaki oğlu Daf'ın yüzüne adeta bakamaz oldum. Şimdi ikisini birarada görmek anlatılmaz bir duygu. Artık rahatça uyuyabilirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler