Katil Zanlısı Baba Oğul Yakalandı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde silahlı saldırı düzenledikleri 2 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla polis tarafından aranan baba-oğul, sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, olay Tekkeköy ilçesinin Costal mevk

Katil Zanlısı Baba Oğul Yakalandı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde silahlı saldırı düzenledikleri 2 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla polis tarafından aranan baba-oğul, sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay Tekkeköy ilçesinin Costal mevkisinde 8 gün önce gece saat 00.20 sıralarında meydana geldi. Silahlı saldırı düzenledikleri yazlık ev komşuları Samet Güngör (23) ile arkadaşı Murat Yurtseven'i (23) öldürüp, Rüştü Ö. (23), Özcan A. (20) ve 13 yaşındaki M.C.G.'yi yaraladıkları iddia edilen Bekir A.(25) ile babası Hüseyin A.(47), bu sabah Samsun'un Adalet Mahallesi'nde yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanan baba-oğul ile birlikte suçta kullandıkları iddia edilen 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca ele geçti. Bekir A., olayda silahı kendisinin kullandığını ve babasının bu olayla bir ilgisinin olmadığını belirterek, "Samet Güngör ve Rüştü Ö. ile aramızda daha önce tartışma oldu. Samet Güngör ile yazlık evlerimiz yan yana. Olay akşamı yine tartışma çıktı. Bize tabancayla ateş ettiler. bende silahımı kullanmak zorunda kaldım" dedi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında bulunan baba-oğul, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tabipliğe götürüldü. Bekir A. ile Hüseyin A.'nın Tekkeköy polisine teslim edileceği öğrenildi.

Öte yandan, cinayet olayının ardından ölen Samet Güngör'ün evinde gözaltına alınan bir hırsızlık zanlısının cinayetin hırsızlık parasının paylaşımı konusunda çıktığını ileri sürmesi üzerine araştırma yapan polis, olayın asılsız olduğunu tespit etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel