Katı atık toplantısı Sürmene'de yapıldı

 Trabzon-Rize Katı Atık Birliği (TRABRİKAB) Encümen Toplantısı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık başkanlığında Sürmene Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.  Toplantıda konuşan Vali Kızılcık, bu ayki toplantıyı Sürmene ilçesinde gerçekleştirdik

Katı atık toplantısı Sürmene'de yapıldı

 

Trabzon-Rize Katı Atık Birliği (TRABRİKAB) Encümen Toplantısı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık başkanlığında Sürmene Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 
 
Toplantıda konuşan Vali Kızılcık, bu ayki toplantıyı Sürmene ilçesinde gerçekleştirdiklerini belirterek “Katı Atık Birliğimizin ana fonksiyonu Trabzon'un ve Rize illerinin çöp ve katı atıklarının düzenli olarak depolanması ve bertaraf edilmesidir. Böylece daha düzenli, daha temiz, daha yaşanılabilir bir çevrenin oluşturulması amaçlanmaktadır. Bu çerçevede Sürmene ilçemize bağlı Kutlular mevkiinde katı atık depolama tesisimiz var.
 
Kış koşullarında oranın daha iyi, daha etkin işletilmesi için gündemde olan konuları görüşeceğiz ve orayı daha etkin çalıştıracağız. Bunun yanında yeni katı atık depolama tesisinin kurulması yönünde de gerekli görüşmeleri yapmış olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel