Kaşüsütü bekliyor!

Trabzon’da son 10 yıl içerisinde en fazla gelişen iki bölgesinden biri olan Kaşüstü’nde altyapının yetersiz olduğu bildirildi. Adliye Sarayı, Novotel, Dünya Ticaret Merkezi, Kanuni Araştırma Hastanesi ve çok sayıda büyük işyerlerinin bulunduğu Kaşüstü’de

Kaşüsütü bekliyor!
Trabzon’da son 10 yıl içerisinde en fazla gelişen iki bölgesinden biri olan Kaşüstü’nde altyapının yetersiz olduğu bildirildi. Adliye Sarayı, Novotel, Dünya Ticaret Merkezi, Kanuni Araştırma Hastanesi ve çok sayıda büyük işyerlerinin bulunduğu Kaşüstü’de son 10 yıl içerisinde binlerce konut yapıldı ve halen yapılmaya devam ediyor. Kaşastü’nde yeterli altyapı bulunmadığını belirten işadamlarından biri, ‘Birkaç yıla gitmez Kaşüstü patlar. Atık suları taşıyan borular yetersiz.
 
Atık sular, denize pompalanıyor deniliyor ancak, deniz bozduğunda sahildeki konutların akarlarından pis koku geliyor. Akarlar zaman zaman tıkanıyor, Bölge plansız bir şekilde imara açıldı.
 
Bölgede yapılan binaların büyük bölümünün otoparkı yok. Kaşüstü, Trabzon-Rize karayolunun iki yanına yayıldığı için bölgede trafik sorunu her geçen gün artıyor. Bölgede sık sık elektrik kesiliyor. Demek ki, elektrik hatları yükü kaldırmıyor. Kaşüstü çok kısa bir süre içerisinde çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalacaktır’ dedi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanının ilk yapacağı işlerden birinin Kaşüstü’nü masaya yatırmak olduğunu söyleyen işadamı, ‘Kaşüstü patlamadan mutlaka müdahale edilmeli. Yoksa yarın işin içinden çıkılmaz’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel