Kaşüstü'ne taşınma işlemi başladı

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yomra ilçesi Kaşüstü beldesindeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşınma işlemi başladı.Pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlanılan hastanede şuanda 36 hasta servislerde yatırılarak tedav

Kaşüstü'ne taşınma işlemi başladı

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yomra ilçesi Kaşüstü beldesindeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşınma işlemi başladı.

Pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlanılan hastanede şuanda 36 hasta servislerde yatırılarak tedavi ediliyor.

Yatan hastaların yüzde 90'ı bu hastanede muayene edilerek yatırılırken, kalan kısmı ise taşınma işlemine başlanılan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden geldi.

Hastanede gelecek 1 ay içinde yatan hasta sayısı 350'yi bulacağı öğrenilirken, 25 olan hekim sayısının önümüzdeki günlerde 80'e çıkacağı belirtildi.

Yatak kapasitesi 400 olan hastanenin taşınma işleminin ardından Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yatak kapasitesi 150 olarak kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler