KASKUDER İştişare toplantısı yapıldı

Karadeniz Sağlık Kuruluşları Derneği (KASKUDER) ve Özel Hastaneler Platformunun birlikte organize ettiği Karadeniz Bölge İstişare Toplantısı Trabzon’da bir otelde yapıldı. Toplantıya, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Namık Kaya, Daire Başkanları, Şube

KASKUDER İştişare toplantısı yapıldı

Karadeniz Sağlık Kuruluşları Derneği (KASKUDER) ve Özel Hastaneler Platformunun birlikte organize ettiği Karadeniz Bölge İstişare Toplantısı Trabzon’da bir otelde yapıldı. 

Toplantıya, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Namık Kaya, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, çevre illerin SGK il müdürleri ve çevredeki 10 ilde yer alan özel sağlık kuruluşların temsilcileri katıldı.
 
Toplantıda, SGK mevzuatındaki değişiklikler, avuç içi damar okuma sistemi, tamamlayıcı sağlık sigortası ve sözleşme gibi konular tartışıldı.
 
KASKUDER Başkanı Dr. İrfan COŞKUN ve Özel Hastaneler Platformu Başkanı Dr. Mehmet Altuğ’un konuşmalarında SGK’nın ücretlendirme politikaları eleştirilerek, son 7 yılda ürettikleri hizmetlere zam yapılmazken başta personel giderleri olmak üzere bütün giderlerinin her yıl arttığını ve bunun da özel sağlık sektörünü artık yaşayamaz hale getirildiğini vurguladılar.
 
Katılımın yoğun olduğu toplantıda Kaskuder Başkanı Dr. İrfan Coşkun’un Trabzonspor’un verilmeyen şampiyonluk kupasına vurgu yapan kapanış konuşmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler