Karnından 8 kg kitle çıktı

 GİRESUN’UN Eynesil İlçesi’nden karın ağrısı şikayetiyle Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne başvuran 50 yaşındaki Emine Bakır, doktorları şoka uğrattı. Yapılan ameliyat sonucu karnından 8 kg ağırlığında kitle çıkartılan Bakır, hem kendi şaşırdı hem doktorları

Karnından 8 kg kitle çıktı

 

GİRESUN’UN Eynesil İlçesi’nden karın ağrısı şikayetiyle Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne başvuran 50 yaşındaki Emine Bakır, doktorları şoka uğrattı. Yapılan ameliyat sonucu karnından 8 kg ağırlığında kitle çıkartılan Bakır, hem kendi şaşırdı hem doktorları şaşırttı. Opr. Dr. Kemal Haliloğlu, çok büyük bir kitle ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Emine Bakır ise hastane yetkililerine teşekkür etti.  
 
VAKFIKEBİR İlçesi Devlet Hastanesi’ne karın ağrısı ve kanama şikâyeti ile başvuran Emine Bakır isimli hastanın, Kadın Doğum Uzmanı Dr. Kemal Haliloğlu tarafından yapılan ameliyat sonucunda karnından 8 kg bir kitle çıkarıldı. Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Devlet Hastanesi’ne karın ağrısı ve kanama şikâyeti ile başvuran Emine Bakır isimli hastanın, Kadın Doğum Uzmanı Dr. Kemal Haliloğlu tarafından yapılan ameliyat sonucunda karnından 8 kg bir kitle çıkarıldı.
 
Ameliyatı gerçekleştiren Opr. Dr. Kemal Haliloğlu, “Giresun’un Eynesil İlçesi’nden 50 yaşındaki Emine Bakır isimli hastamız karın ağrısı ve kanama şikayeti ile bizlere başvurdu. Yapılan muayenesinde Myoma Uteri (karında ur) tanısı ile ameliyatına karar verdik. Ameliyat sonucunda tüm batımı dolduran 8 kg civarında bir kitleyi aldık. Normal uternin (normal rahim) 50 gr civarında olduğu düşünüldüğünde karından çıkan 8 kg kitlenin büyüklüğü çok daha iyi anlaşılacaktır” dedi. Karnından çıkan urun şaşkınlığını yaşayan Emine Bakır ise, Dr. Kemal Haliloğlu ve kendisi ile yakından ilgilenen hastane personeline teşekkür etti.      
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler