Karnındaki bebeği ile öldürüldü

Rize'nin Çayeli ilçesinde bir kişi, tartıştığı ablasını tabancayla vurarak ölümüne neden oldu. Olay, ilçenin Gemiciler köyünde meydana geldi. Sekiz aylık hamile Nesrin Suiçmez (24) baba evinde henüz bilinmeyen bir nedenle kardeşi Uğur S. (23) ile tartıştı

Karnındaki bebeği ile öldürüldü

Rize'nin Çayeli ilçesinde bir kişi, tartıştığı ablasını tabancayla vurarak ölümüne neden oldu.

Olay, ilçenin Gemiciler köyünde meydana geldi. Sekiz aylık hamile Nesrin Suiçmez (24) baba evinde henüz bilinmeyen bir nedenle kardeşi Uğur S. (23) ile tartıştı. Tartışmanın ardından Uğur S., ablası Nesrin Suiçmez'i tabancayla vurarak ağır şekilde yaraladı. Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Suiçmez hayatını kaybetti, karnındaki 8 aylık bebeği ise hastanede müdahale edilerek yaşama döndürülmeye çalışıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uğur S., jandarma tarafından yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel