"Karneni Göster Kitabını Al"

Türkiye İş Bankası, 2008-2009 öğretim yılının sona ermesiyle birlikte geçtiğimiz yıl büyük ilgiyle karşılanan ve Avrupa'nın en prestijli iletişim ödüllerinden biri olan 'Avrupa Mükemmeliyet Ödülü'nü kazanan 'Karneni Göster Kitabını Al' kampanyasının ikinc

"Karneni Göster Kitabını Al"

Türkiye İş Bankası, 2008-2009 öğretim yılının sona ermesiyle birlikte geçtiğimiz yıl büyük ilgiyle karşılanan ve Avrupa'nın en prestijli iletişim ödüllerinden biri olan 'Avrupa Mükemmeliyet Ödülü'nü kazanan 'Karneni Göster Kitabını Al' kampanyasının ikincisini düzenledi. Kampanya kapsamında bu yıl da karnesini herhangi bir İş Bankası şubesine getiren bir milyon ilköğretim öğrencisi, 'Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler' isimli kitapla buluşturulacak.

Türk edebiyatının önemli yazarlarının eserlerinden oluşan kitap, İş Bankası Kültür Yayınları tarafından çocuklar için özel olarak hazırlandı. Doğan Hızlan'ın 'Sunuş' yazısını kaleme aldığı kitapta; Ömer Seyfettin, Eflatun Cem Güney, Yaşar Kemal, Sait Faik Abasıyanık, Nazım Hikmet, Necati Tosuner, Yalvaç Ural, Aziz Nesin, Nezihe Meriç, Tahsin Yücel, Tarık Dursun K. Ve Muharrem Buhara'nın öyküleri yer alıyor. Kitabın 'Sonsöz'ü ise Sunay Akın'a ait.

“Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası kapsamında, bugün sabah saatlerinde Sunay Akın ve Trabzon Merkez Şube Müdürü Mehmet Zahrettin Özuymaz başta olmak üzere banka yöneticileri tarafından İş Bankası Trabzon Merkez Şube'ye gelen ilköğretim öğrencilerine kitapları armağan edildi.

Nurgül Günaydın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel