Karı- Koca Evde Ölü Bulundu

Ordu'da 65 yaşındaki Hanife ile eşi 67 yaşındaki Sefer Şahin, evlerinde ölü bulundu. Çiftin, sobadan sızan gazdan zehirlenmiş olabileceği sanılırken, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için cesetlerden alınan parçalar Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderil

Karı- Koca Evde Ölü Bulundu

Ordu'da 65 yaşındaki Hanife ile eşi 67 yaşındaki Sefer Şahin, evlerinde ölü bulundu. Çiftin, sobadan sızan gazdan zehirlenmiş olabileceği sanılırken, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için cesetlerden alınan parçalar Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Merkeze bağlı Bayadı Köyü'nde bu sabah ortaya çıkan olayda, her sabah erkenden kalkıp evin önünde oturan 5 çocuk sahibi Hanife ve Sefer Şahin çiftini göremeyen komşuları eve gitti. Kapının açılmaması üzerine şüphelenen köy halkı, jandarmayı aradı. Köye gelen jandarma, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla kapıyı kırarak içeriye girince, çiftin yatakta cansız bedenleriyle karşılaştı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler