Kardeşiyle 1 saat arayla öldü!

Kardeşiyle 1 saat arayla öldü!
Ordu’nun Perşembe ilçesinde bir emekli öğretmen ile ağabeyi birer saat arayla kalp krizi geçirerek hayatlarını kaybettiler.

İki kardeşin peş peşe ölümü İmeçli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaşanılan sel afeti sonucu, evinin önündeki molozları temizlemek isteyen Ergün Baştürk (55) fenalaşarak yere yığıldı. Baştürk’e ilk müdahaleyi yanında bulunan emekli hemşire eşi Saadet Baştürk yaptı. İhbar üzerine bölgeye 112 sağlık ekipleri de geldi. Kalp krizi geçiren Ergün Baştürk burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Acı haberi alan ve aynı mahallede oturan ağabeyi Kani Baştürk (70) de olay yerine geldi. Üzüntüden kalp krizi geçiren Kani Baştürk de kaldırıldığı hastanede 1 saat aradan sonra hayatını kaybetti.

İki kardeşin birer saat arayla hayatını kaybetmesi yakınlarını yasa boğarken cenazelerin yarın aynı mahalledeki camide cenaze namazı kılındıktan sonra toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler