Kardelen'in cesedi bulundu

Alman polisi, Almanya'nın Padernborn kentinde 5 gün önce arkadaşı ile oynamak için dışarı çıkan ve bir anda ortadan kaybolan Ordulu Kardelen Kıraç'ın cesedine dün öğle saatlerinde ulaştı.Alman polisi önceki gün geç saatlere kadar olay yerinden inceleme ve

Kardelen'in cesedi bulundu

Alman polisi, Almanya'nın Padernborn kentinde 5 gün önce arkadaşı ile oynamak için dışarı çıkan ve bir anda ortadan kaybolan Ordulu Kardelen Kıraç'ın cesedine dün öğle saatlerinde ulaştı.

Alman polisi önceki gün geç saatlere kadar olay yerinden inceleme ve araştırma yaparken, önceki gece geç saatlerde adli tıp kurumuna kaldırılan ve burada otopsisi yapılan küçük kız dün ailesine teslim edildi. Paderborn Fatih Camii'ne getirilen kızın cenazesinde baba Yaşar Kıraç ve anne Döndü Kıraç zorlukla ayakta durabildi. Anne Kıraç tabuta sarılarak tabutun üzerindeki kızının resmini öptü. Kızının tabutundan zorlukla ayrılan anne ve babayı komşuları sakinleştirdi.

NEREDE ÖZGÜRLÜK?

Cenaze törenine katılan vatandaşlardan İlknur Ercan ise "Bu tür olayları şiddetle kınıyorum. Bunlara en ağır cezaların verilmesini istiyorum. Benim de 8 ve 2 yaşında çocuklarım var. Artık bu kokudan dolayı çocuklarımı eve hapsettim. Artık yeter, Kardelenler ölmesin. Bir an önce Alman hükümetinden bu olaya el atmasını istiyoruz. Nerede AB? Nerede özgürlük? Acaba kendi çocuklarının başına geldiği zaman böyle sessiz kalacaklar mı?" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel