Karayolları uyardı: Artvin Borçka...

Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamaması konusunda yetkililer uyarıda bulundu.

Karayolları uyardı: Artvin Borçka...

Karayolları Genel Müdürlüğü'ünde yapılan açıklamaya göre, karayollarının bazı kesimlerinde ulaşım tipi ve kar nedeniyle sağlanamıyor. Ayrıca Artvin yolundaki çalışma nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanacak.


Yapılan açıklamaya göre, Hopa-Borçka-Artvin yolunun 37-65. kilometreleri arasında Borçka-Artvin arasında bulunan tünellerde yapılacak olan elektrik sistemi bakım-onarım çalışması nedeniyle saat 08.00-17.00 saatleri arasında trafik tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Sakarya-Li̇mandere mevki̇si̇ sel tahri̇batı, Konya-Aksaray, Konya-Ci̇hanbeyli̇, Konya-Beyşeyi̇r, Konya-Karapınar-Bozkır-Hadi̇m-Taşkent-Akşehi̇r-Bağkonak-Seydi̇şehi̇r-Akseki̇ (Alacabel mevki̇si̇), Di̇vri̇ği̇-Arapgi̇r- Kangal-Gürün yolları kar ve ti̇pi̇ nedeni̇yle trafi̇ğe kapalı durumda bulunuyor.

Bursa çevre otoyolunun Mudanya ayrımı-Yalova ayrımı arasında üst yapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Mudanya-Yalova istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Sürücülerin kış şartlarına göre önlem almaları, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel