Karan'dan Hacıosmanoğlu'na transfer önerisi

HABER61.NET-HABERSERVİSİ- Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine tepkiler devam ediyor. Bayramın 2. günü düzenlenen Trabzonspor bayramlaşma törenine katılmayan siyasilere sorularımızı yönetlik. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,

Karan'dan Hacıosmanoğlu'na transfer önerisi

HABER61.NET-HABERSERVİSİ- Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine tepkiler devam ediyor. Bayramın 2. günü düzenlenen Trabzonspor bayramlaşma törenine katılmayan siyasilere sorularımızı yönetlik. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ve MHP İl başkanı Muammer Demeli'nin görüşelerini sizlerle paylaşmıştıkç Bugünde Trabzon CHP İl Başkanı Yavuz Kara'nın görüşlerini aldık.

"Hacıosmanoğlu başkan olduğu sürece bayramlaşmaya katılmayacağız" ifadelerini kullanan Yavuz Karan, "sayın Trabzonspor başkanı siyasi olayların içinde yer alarak kulübü bölmüştür. Parti otobüsünün üzerine çıkıp selam verdiği günden beri kendisinden MHP üyeleri ve CHP üyeleri bir özür beklemiştir. Ama kendisi bildiği yoldan şaşmadı dolayısıyla bizde bayramlaşmaya gitmeye gerek duymadık. Özür dilemeyip ayrımcılığa devam ettiği sürece bizim de kendisine olan tavrımız devam edecek" dedi.

HACIOSMANOĞLU BAŞBAKAN'I TRANSFER ETSİN"

Öte yandan İstanbul Başak Şehir Stadı'nın açılışına katılan Başbakan ve Cumhur Başkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın orada attığı gollari hatırlatarak Hacıosmanoğlu'na transferle ilgili gönderme yapan Karan şu ifadeleri kullandı;

"Transferlerimiz geçikti ki belli ki isim konusunda sıkıntı çekiyor sayın Hacıosmanoğlu. Kendisine bir önerim olacak. Yakınen ilgilendiği başbakanı'ndan iyi bir santrafor olur. A planı olarak başbakanı düşünsün eğer ikna edemezse çıksın kendisi oynasın. Nasılsa amaçları aynı".

HABER:Bahar KURBAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel