Karan'dan Gümrükçüoğlu ve yetkililere veryansın

HABER61.NET-HABER SERVİSİ 30 mart yerel seçimleri ile Büyükşehir olan Trabzon'da bir takım değişiklikler yaşandı. Bu değişikliklerden bir tanesi de Trabzon İl özel İdare'sinin hazinesi Trabzon Büyükşehir Belediyesine devredildi. Bu kapsamda Trabzon İl Öze

Karan'dan Gümrükçüoğlu ve yetkililere veryansın

HABER61.NET-HABER SERVİSİ 30 mart yerel seçimleri ile Büyükşehir olan Trabzon'da bir takım değişiklikler yaşandı. Bu değişikliklerden bir tanesi de Trabzon İl özel İdare'sinin hazinesi Trabzon Büyükşehir Belediyesine devredildi. Bu kapsamda Trabzon İl Özel İdare'ye ait 70 aracın Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesiyle ilçe belediyesine otobüs dağıtımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi'ne tepki söz konusu. Şalpazar ve Düzköy Belediyelerine yetersiz araç verildiğini ifade eden CHP Tarbzon İl Başkanı Yavuz Karan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başta olmak üzere yetkililere ateş püskürdü. 

"EĞER BU ADALETSİZLİK ORTADAN KALKMAZSA.."

CHP İl Başkanı Karan şunları söyledi;

Trabzon'da 70 araç var ortalama her belediyeye 4 araç verilmesi gerekiyor. Ama bazı belediyeye 4 bazılarına 5 bazılarına 6 veya 7 tane verildi. Sadece Düzköy ve Şalpazarı ilçelerine 1 er aaraç verildi. Düzköyde 14 araç Büyükşehir Belediyesine devredildi. AK Parti bu ilçeleri alamadı diye hizmeti sınırlıyor mu?  Dağıtım adaletli yapılmalı. Partizan düşünceyle haraket edilmemeli. Büyükşehir Belediyesi devletin parasıyla alınan araçları yandaş belediyelere peşkeş çekiyor. Bu konuda susmaması gereken Trabzon Valiliği de sesini çıkarmıyor. Açık ve net söylüyorum eğer bu adaletsizlik ortadan kalkmaz ise Orhan Başkan'ı Düzköy'e sokmam.

"ONLARIN MÜSAİT YERİNE..."

"İl özel İdare Müdür Yardımcısı Ekrem Altaşa tepki gösteren Karan, 'Altaş'ı arıyorum şase numarası yanlış diyor araç göndermiyor. Bunlar kim? İl özel idare zurnanın son deliği anca üflemeye yarar. Bunlar adam değil. Bunların gidip müsait yerlerine şase numarası yazacağım. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bir de doktor. Bu kendisine oy vermeyeni muane dahi etmez' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler