Karan bombaladı! Vali, TS Başkanı...

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Vali Abdil Celil Öz'ün farkında olmadan kentte büyük bir zarar verdiğini belirterek bir an evvel merkeze çekilerek dinlenmesi gerektiğini söyledi. Karan, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların sorumlusunun Val

Karan bombaladı! Vali, TS Başkanı...
CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Vali Abdil Celil Öz'ün farkında olmadan kentte büyük bir zarar verdiğini belirterek bir an evvel merkeze çekilerek dinlenmesi gerektiğini söyledi.
 
Karan, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların sorumlusunun Vali, Belediye Başkanı ve Trabzonspor Başkanı olduğunu ifade etti. 
CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlardan ötürü çarpıçı açıklamalarda bulundu. Durumuna ve pozisyonuna göre hiç kimsenin Trabzonsporlu olmaması gerektiğini belirten Karan, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı'da istifaya çağırdı.
 
Trabzon'da futbol adına çok üzüntü verici bir tablo yaşandığını belirten Karan, " Bu tablo meydana gelene kadar Vali'nin maçtan önce başlatmış olduğu gerilim politikası, farkında olmadan kentte büyük bir zarar vermiştir. Trabzon Valisi'nin futbolu bilmediği çok aşıkardır. Vali'nin etrafında çalışanların ise ne işe yaradıklarını çok merak ediyorum. Her eve polis koyarım demekle Trabzon halkı gerilmiştir. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların 3 tane sorumlusu vardır. Vali Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olayları görmesine rağmen hiç bir şey yapmadan maçı izlemiştir. Bu kulüp başkanı değilmiydi Beşiktaş tribünleri arasında maç izleyen, kendi taraftarı arasına girseydi maç izleseydi belki bu olaylar olmazdı" dedi. 
 
Trabzonspor'un Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) iki tane üyesi olduğunu belirten Yavuz Karan, " Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı, Mustafa Beyazlı maçta Fadime abla gibi maç izlemiştir. Olaylar meydana gelirken müdahale etme gereği bile his etmemiştir. Hakem düdük çaldıktan sonra yerlerinden kalkmışlardır. Eğer gerçekten Trabzonluysalar federasyondaki görevlerinden bir an önce istifa etsinler. Trabzon'a zarar veriyorlar. Serdar Bali'nin şike anıtına mühalefet edenlerden biride Belediye Meclis Üyesi olan Mustafa Beyazlı'dır. Saate göre, duruma göre ve pozisyona gören kimse Trabzonspor'lu olmasın. Burda en masum insanlar Trabzonspor'un taraftarlarıdır. Çok üzgünüz ki maç oynamadan maç kaybettik. Kulüp başkanı çıkıp basın toplantısı yapıyor hiç bir şey olmamış gibi kendisini bir sorgulasın ve aynaya baksın, Trabzonspor'a 5 numara küçük geliyor kendisi. Trabzonspor amatör takımlardan daha kötü yönetiliyor" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel