Karakolda şok ifade! Eşim benimle...

Haber61.Net / Haber Servisi - Trabzon’da bir garip evlilik hikâyesi Akçaabat ilçesinde meydana geldi. 21 yaşındaki Ö.B. Akçaabat İlçe Emniyet müdürlüğüne giderek, “ eşim beni silah zoruyla evlenmeye zorladı.” Diyerek polis ekiplerinden yardım istedi. Poli

Karakolda şok ifade! Eşim benimle...

Haber61.Net / Haber Servisi - Trabzon’da bir garip evlilik hikâyesi Akçaabat ilçesinde meydana geldi. 21 yaşındaki Ö.B. Akçaabat İlçe Emniyet müdürlüğüne giderek, “ eşim beni silah zoruyla evlenmeye zorladı.” Diyerek polis ekiplerinden yardım istedi. Polis ekipleri önce kadının başvurusu karşısında şok olurken sonrasında ise ifadesini almak üzere işlem yaptı.

SİLAH ZORUYLA EVLENDİM

İfadesine ulaşan haber merkezimiz Ö.B’nin eşinin tehdit ve dayatması nedeniyle evlendiğini öğrenirken “ 3 aydır evliyim. İlk günden bugüne kadar eşim bana sürekli olarak hakaret ediyordu. Ben kendisiyle evlenmekte istemiyordum fakat kendisi bana silah doğrulttu ve zorla benle evlendi. Bende tehditlerden korktum. Şuan 16 haftalık gebeyim.”kelimelerine yer verdi.  

“DEVLET BENİ KORUSUN”

Ö.B, eşinin kendisini sürekli olarak silah ile tehdit ettiğini ve B.B (23) isimli eşinden şikâyetçi olduğunu söylemesinin ardından “devlet beni korusun” diyerek başvuruda bulundu. Hamile genç kadın hakkında 6284 sayılı Kadına şiddetin önlenmesi kanunundan işlem başlatılarak devlet korumasına alındı. Silah zoruyla evliliğe zorlayan B.B ise polis ekipleri tarafından aranıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel