Karadenizli gençler platformda buluştu

İstanbul'da yaşayan Karadenizli gençler bir araya gelerek, merkezi Bayrampaşa'da bulunan Karadeniz Gençlik Platformu’nu (KAGEP) kurdu.Hasan Ustaosmanoğlu başkanlığında hayata geçirilen platformun, İstanbul'da yaşayan Karadenizli gençlere yörelerinin kültü

Karadenizli gençler platformda buluştu

İstanbul'da yaşayan Karadenizli gençler bir araya gelerek, merkezi Bayrampaşa'da bulunan Karadeniz Gençlik Platformu’nu (KAGEP) kurdu.

Hasan Ustaosmanoğlu başkanlığında hayata geçirilen platformun, İstanbul'da yaşayan Karadenizli gençlere yörelerinin kültürel ve manevi değerlerini öğreterek, maruz kalıdıkları kültür erozyonunu engellemek amacında olduğu bildirildi Yönetim kurulunda Karadeniz'in her yöresinden üye bulunduğu belirtilen platformun, zaman içerisinde İstanbul'un tüm ilçelerinde şube açarak, kurumsal bir organizasyon yapısı ile özgün projelere imza atmayı hedeflediği öğrenildi.

2.20140122191352.jpg

KAGEP Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ustaosmanoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Karadenizli genç hemşerilerimiz ile İstanbul’da yaşarken değerlerimizi yitirmemek, manevi değerlerimize sahip çıkmak, kültürel miraslarımızı korumak ve Karadeniz gençliğinin temsil heyetini oluşturmak için bir yola çıktık. Geçtiğimiz yılın sonunda Karadeniz Genç Girişimciler ismi ile derneğimiz resmi olarak kuruldu. Tüm genç arkadaşlarımızı dernek çatısı altında oluşturduğumuz Karadeniz Gençlik Platformu’nda buluşturmak için çalışmalarımıza başladık” dedi.

Ustaosmanoğlu, derneğin gelecekteki projelerini ve hedeflerini anlatmak için bir dizi resmi ziyarette bulunduklarını da ifade ederek, "Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte; Bayrampaşa Belediye Başkanı, Bayrampaşa Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Müftüsü'nü ziyaret ederek platform çatısı altındaki projelerimiz yetkililer ile paylaştık. En önemli önceliğimizin gençlerin eğitimine ve gelişmesine yönelik çalışmalar olduğunu anlattık. Bu kapsamda hayata giçirdiğimiz ilk organizasyonda, Yazar Ahmet Mercan ile genç kardeşlerimizi buluşturduk. Bu organizasyonları her hafta yapacağız. Kurumsal bir yapı oturtmaya çalışıyoruz. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne katkı sağlayacak ve gençliğe hizmet edecek KAGEP'in tüm dostlarımızın desteği ile birlikte üstlendiği misyonu inşallah hakkıyla yerine getireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel