Karadenizli gençler İstanbul'da buluştu!

ÇAYDEF Gençlik Kolları başkanı Enes Gedikoğlu'nun davetiyle, Alucra Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Murat Yakupoğlu ve yönetim kurulundan Samet Yücesoy, Mustafa Başyurt ve Gökmen Yaylacı katıldı.2007'de kurulan federasyonun Çayeli ve Çayeli gençlerinin birl

Karadenizli gençler İstanbul'da buluştu!

ÇAYDEF Gençlik Kolları başkanı Enes Gedikoğlu'nun davetiyle, Alucra Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Murat Yakupoğlu ve yönetim kurulundan Samet Yücesoy, Mustafa Başyurt ve Gökmen Yaylacı katıldı.

2007'de kurulan federasyonun Çayeli ve Çayeli gençlerinin birleştirici gücü olduğunu, gençlerin Çayeli'den kopmaması gerektiğinin ve Çayeli'nin bundan sonraki gelişiminede katkıda bulunulacağının vurgulandığı toplantıda, Alucra Vakfı Gençlik Kolları adına bir konuşma yapan Gençlik Kolları yöneticisi Samet Yücesoy şunları ifade etti:

"Çayeli'li büyüklerle ve genç kardeşlerimizle bizi bir araya getiren ÇAYDEF Gençlik Kolları Başkanı Enes Gedikoğlu'na ve yönetimine bir arada olmamıza vesile oldukları için teşekkür ediyorum, güzel bir buluşma oldu, İstanbul'a göç eden Karadenizlilerin örf, adet ve ananelerine her daim sahip çıkması çok önemlidir, zaman ve mekan değişse de köklerimiz asla değişmeyecektir, Alucralılar olarak bizde Çayelili kardeşlerimizi sıla-i rahim yaparak Alucra' da misafir etmek istiyoruz. Çayelili hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğu Karadenizlilerin birlik ve dayanışma içinde duruyor olması, Türkiye'nin selameti ve kalkınması için önemlidir ve bir teminattır" diyerek konuşmasını tamamladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de katıldığı buluşmada, Üsküdar Sosyal Tesislerinin havuzunda oynanan horon eşliğinde son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel