Karadenizli esir düştü!

Doğu Karadeniz'de Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Trabzon'da şehir merkezinin yüksek kesimlerinin yanı sıra Çaykara, Şalpazarı, Tonya ve Düzköy ilçelerinde bir süre önce başlayan kar yağ

Karadenizli esir düştü!
Doğu Karadeniz'de Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı.
 
Trabzon'da şehir merkezinin yüksek kesimlerinin yanı sıra Çaykara, Şalpazarı, Tonya ve Düzköy ilçelerinde bir süre önce başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. İlçelerin yüksek kesimlerinde kar yer yer 15 santimetreye ulaştı.
 
Rize'de kent merkezinin yüksek kesimleri ile İkizdere, Kalkandere, Çamlıhemşin ve Pazar ilçesinde kar yağışı sürüyor.
 
Çamlıhemşin'e bağlı ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'nda kar 25 santimetreyi buldu.
 
Gümüşhane'nin bazı ilçelerinin yüksek kesimleri ile Zigana Dağı'nda da kar yağışı devam ediyor. Zigana Dağı'nda kar 10 santimetreye ulaştı.  
 
Artvin ve Bayburt'ta da kar yağışı yüksek kesimlerde devam ediyor.
 
Köylere Hizmet Götürme Birliklerine bağlı ekipler, söz konusu yerlerde köy yollarını ulaşıma açık tutmak için çalışmalarını sürdürüyor. 
 
-Hava ulaşımına fırtına engeli
 
Bu arada, yörede akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran fırtına ve yağış dolayısıyla Trabzon Havalimanı'ndan yapılması planlanan uçak seferleri gerçekleştirilemiyor.
 
Trabzon Havalimanı'ndan İstanbul, Ankara ve İzmir'e karşılıklı yapılması planlanan seferler, fırtına ve yağış nedeniyle yapılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel