Karadeniz'e sıcak hava uyarısı

Rize Valiliği, yörede hava sıcaklığının mevsim normallerinin 2 ile 4 derece üzerinde seyredeceğinin tahmin edildiğini bildirerek, vatandaşların dikkatli olmasını istedi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11. Bölge Müdürlüğü

Karadeniz'e sıcak hava uyarısı
Rize Valiliği, yörede hava sıcaklığının mevsim normallerinin 2 ile 4 derece üzerinde seyredeceğinin tahmin edildiğini bildirerek, vatandaşların dikkatli olmasını istedi.
 
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11. Bölge Müdürlüğünün değerlendirmesi sonucu, bölge genelinde Cumartesi gününden itibaren etkili olacak kuvvetli sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ile 4 derece üzerinde seyredeceğinin tahmin edildiği belirtildi.
 
Açıklamada, beklenen kuvvetli sıcak hava dalgası nedeniyle yüksek sıcaklığa karşı hassas ve kronik hastalığı olanlar, yaşlılar ve çocukların güneş ışınlarının dik geldiği 10.00-16.00 saatleri arasında, güneşte kalma süresini en aza indirmesi ve koruyucu tedbirler alması gerektiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel