Karadeniz'deki o yürütme durduruldu

Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) Başkanı Haldun Domaç, Ordu Bölge İdare Mahkemesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Tirebolu Balıkçı Barınağı'nın limana dönüşümünü hedefleyen projeyle ilgili yürüymeyi durdurma kararı verdiğini belirtt

Karadeniz'deki o yürütme durduruldu
Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) Başkanı Haldun Domaç, Ordu Bölge İdare Mahkemesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Tirebolu Balıkçı Barınağı'nın limana dönüşümünü hedefleyen projeyle ilgili yürüymeyi durdurma kararı verdiğini belirtti.
 
Domaç, yaptığı yazılı açıklamada, bakanlığın kararına itiraz için TİRDEF üyesi Çevre, Kültür ve Turizm Derneği'nce geçtiğimiz yıl Ordu Bölge İdare Mahkemesi'ne dava açtıklarını kaydetti.
 
Mahkeme tarafından 30 Nisan tarihinde yürütmeyi durdurma kararı alındığını kaydeden Domaç, mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktığını aktardı.
 
Domaç, kararın kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Bu karar balıkçı barınağının ticaret limanına dönüştürülmesi hususunda bakanlığın aldığı kararın yürütmesinin durdurulması anlamına geliyor. TİRDEF olarak ilk planda istediğimiz yürütmenin durdurulması kararının alınmasını olumlu bir adım olarak görüyor, dava sonucunda da Tirebolu’nun kazanmasını diliyoruz" ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel